GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI DE CURSURI ONLINE A OAMGMAMR

//GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI DE CURSURI ONLINE A OAMGMAMR

GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI DE CURSURI ONLINE A OAMGMAMR

Vă anunțăm că începând cu data de 20.05.2020, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a lansat 20 de noi cursuri pe platforma națională de cursuri online.

Acestea sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa http://emc.oamr.ro.

Platforma de cursuri online a OAMGMAMR se bazează pe un sistem integrat utilizat în peste 230 de ţări şi prin intermediul căruia s-au realizat peste 24.000.000 de cursuri online.


Filosofia declarată a platformei include un constructivism şi o abordare social constructivistă în ceea ce priveşte educaţia. Practic, fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătăţirea platformei şi a experienţei educaţionale prin feedback, urmând cursurile online și chiar prin a cere ajutor.

Platforma include un modul anti-plagiat, aflat în curs de dezvoltare, antivirus încorporat, un modul de căutare pentru istoricul și datele fiecărui cont.
Înregistrarea contului

Pentru înregistrare, utilizatorii trebuie să acceseze pagina web https://emc.oamr.ro/login/signup.php , să completeze câmpurile din formular cu datele cerute și să bifeze căsuțele ce conțin condițiile de utilizare a platformei de cursuri online. După ce formularul este completat, vom apăsa butonul creează noul meu cont.

După crearea noului cont, utilizatorul va primi pe adresa de email un mesaj de confirmare a contului ce conține un link. Prin apăsarea pe acel link, contul va fi confirmat automat și utilizatorul va fi autentificat pe prima pagină a platformei. Astfel, procesul de înregistrare va fi finalizat.

Accesarea paginii de cursuri.

Pentru accesarea paginii de cursuri, utilizatorul trebuie să selecteze din meniul din partea stângă, al 2-lea buton, respectiv pagina de cursuri. Dacă meniul nu este deja deschis, acesta poate fi deschis apăsând cele trei linii paralele din colț stânga sus. Lectorul poate seta restricții în funcție de timpul petrecut pe platformă, să nu se poată trece la următorul modul până nu este finalizat cel curent.

By |2020-06-04T23:25:45+02:00June 4th, 2020|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

OAMGMAMR

Filiala Vâlcea